Főooldal
Dietetikus

Dietetikus

A projekt teljes időtartama alatt egy dietetikus szakembert alkalmazunk munkaviszony keretében. A dietetikus szakember hetente személyesen rendelkezésre áll a Szent József Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium tanulói, a tanulók szülei, az iskola pedagógusai, illetve az iskolai közétkeztetés területén foglalkoztatott valamennyi szakember számára egyéni dietetikai tanácsadásra és az egészséges táplálkozással kapcsolatos kérdések megválaszolására. A dietetikus szakember közreműködik a kérdőívek kitöltésében, valamint azok kiértékelésében, illetve szükség szerint az adatok rögzítésében, valamint az egyénre szabott tanácsadásban, illetve szakmai irányításával valósul meg a gyermekek egészséges táplálkozással kapcsolatos ismereteinek bővítése előadások, iskolai foglalkozások keretében.

Fogadó óra: szerdánként 16-20 óra között, egyéni tanácsadás, konzultáció. Az egyéni tanácsadás, konzultáció szervezésének iskolai kapcsolattartója Danyi Dorottya szakmai vezető. Nála lehet időpontot foglalni, előzetesen egyeztetni, a beosztásra feliratkozni (előre egyeztetten ettől eltérő időpontban is.)

Felhívjuk az érdeklődő szülők, diákok figyelmét, hogy a dietetikus tanácsadásra, konzultációra a nyári szünetben is lehetőség nyílik. A szüneti időszakban Danyi Dorottya szakmai vezetőnél előzetes regisztációra van lehetőség. (REGISZTRÁCIÓ)

A projekt dietetikus szakembere:
Szalayné Kónya Zsuzsanna