Főooldal
Főzőverseny

Főzőverseny

  • Az új ismeretek elsajátításának egyik legjobb módja a gyakorlat során szerzett élményszerű, tapasztalatok révén megszerzett tudás. Erre ad alkalmat a közös főzés, ahol a főzés örömei mellett a közösségépítés, a szociális tanulás megerősítő ereje segíti a diákságot.
  • Célunk az egészséges életvitelhez szükséges tudás és készségek elsajátításának a hatékony támogatása, ezzel az egészségmegőrzés, betegségmegelőzés érdekében a gyermekek étkezési kultúrájának fejlesztése, a diákok egészségtudatosságának növelése
  • A diákok egészségének fejlesztése, a helyes táplálkozás elősegítése, a fizikai aktivitás növelése révén
  • A diákok szüleinek, a pedagógusoknak a bevonása.

Főzőverseny 1. “Hagyományos” bográcsos főzés

Főzőverseny 2. Séfakadémia